Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

DRINGEND GEZOCHT MODELLEN
Allereerste blog

Categorieën

Start
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Allereerste blog

Mijn allereerste blog, het moest er eens van komen :-)

Mijn doel bij het opstarten van mijn zaak was het aanbieden van de volgende diensten:

- individuele wimperverlengingen
- spray tan
- magic white

Wat ik niet had verwacht, was de enorme voldoening en leuke feedback die ik van mijn klanten kreeg... dit had ik me nooit kunnen inbeelden.

Na verloop van tijd begon ik me ook bezig te houden met opleidingen te geven en producten verkoop. Dit is dan een groothandel geworden.

Graag had ik jullie feedbacks willen lezen in deze blog :-)

Greetz
Boyka

9 Reacties op Allereerste blog:

Comments RSS
Maja on mercredi 26 juin 2013 22:11
Ik ben nu al anderhalf jaar klant bij Boyka en ik ben super blij met mijn wimpers. Ze zien er net echt uit en ik krijg ook veel complimenten van andere mensen. Ik zou niet meer zonder kunnen. Bedankt. PS. Ook voor de toffe babbels tijdens de retouches.
Reageren op een reactie


ariane on vendredi 28 juin 2013 12:45
Een jaar geleden, dacht ik eenmalig een wimperverlenging te proberen. De reacties waren zo goed en nog steeds dat ik ondertussen verslaafd geraakt ben. De verlengingen zien er heel natuurlijk uit en maken je ogen zoveel sprekender. Een aanrader , zeker bij zo een vlotte madam.
Reageren op een reactie


Polina on lundi 1 juillet 2013 17:07
Omdat ik make up niet verdraag, maar toch elke dag mooie en volle wimpers wil, heb ik anderhalf jaar geleden mijn eerste wimperverlenging geprobeerd. Sinds dien ben ik een vaste klant bij Boyka. De wimpers zijn heel netjes gezet en aangepast aan mijn oogvorm. Ik ga blijven terugkomen en zou Boyka zeker aanbevelen!
Reageren op een reactie


Liliane on mardi 2 juillet 2013 09:17
Iets meer dan een jaar geleden ben ik klant geworden bij Boyka. Momenteel ga ik voor Spray Tanning, maar ben ook van plan om in de toekomst wimperverlening te laten doen. De Spray Tanning oogt heel natuurlijk en wordt altijd tot in de puntjes afgewerkt. Het is ook altijd zeer aangenaam om langs te gaan bij Gwendy. Vlotte, zeer sympathieke persoon, toffe babbels, en doet al het mogelijke om uw wensen in te willigen. Ik blijf zeker klant en kan Boyka zeker en vast aanbevelen. Doe zo verder !!!
Reageren op een reactie


Alexandra on lundi 22 juillet 2013 14:36
Gwendy levert steeds perfect werk met mijn wimpers. Ik ben reeds enkele maanden klant bij haar en ben nog nooit teleurgesteld geweest. groetjes
Reageren op een reactie


Sandra on mercredi 24 juillet 2013 11:53
Gwendy, bedankt voor weer eens zeer mooie wimpers! Ik ben al meer dan een jaar klant en super tevreden over de service; ik zie er altijd veel beter uit met mijn wimpers en voel me ook beter; het helpt met het zelfvertrouwen ;-). Zeker aan te bevelen! Groetjes
Reageren op een reactie


Sandra on dimanche 28 juillet 2013 12:37
Ik raad iedereen aan om wimper extensions te doen! Het is natuurlijk en opent de blik en je hoeft nooit geen mascara meer aan te doen of te ontschminken! Zalig! Om een lang verhaal kort te maken ik zou mijn maandelijks bezoekje bij ons Gwendy nooit meer willen missen! Vanwege een tevreden wimperklantje x
Reageren op een reactie


réplica suiza relojes air-king on samedi 14 juillet 2018 04:55
El reloj Rolex es muy bonito, compré un reloj Rolex aquí, este reloj Rolex se ve muy de moda. Esta tienda es genial, el servicio del propietario es muy bueno, súper como este estilo Rolex, compra en esta tienda, ¡no te arrepentirás!
Reageren op een reactie


orologi repliche rolex on lundi 31 décembre 2018 06:54
thank you so much.link
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint